HTML

BKV - Ezt az állást kire írták ki?

Pályázat BKV Biztonsági igazgatói posztra

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Budapesti kihajtási díj

2010.05.19. 14:20 Sicc

Látom, hogy egyre több politikusnak fája a foga a raklap egyszerű szürke adótermő tenyészhonpolgár fizetésére. Lopni, rabolni bármi áron! Ha nincs rá törvény, rendelet, akkor ott van az országgyűlés, polgármesteri hivatal, és persze "A SZERVEK"!

Behajtási díj kell, parkoló nem kell. A milliárdok kellenek, szolgáltatni nem kell! Ez megy ma Budapesten. Most már Tarlós is azt mondja, hogy "nem az ördögtől való dolog a behajtási díj". Nem hát. Ki fogja kifizetni? Már megint a lenyúlás. Pusztuljon a magyar, ha közlekedni akar, vagy menjen gyalog. Persze a gyerekével együtt télen-nyáron, latyakban, vagy tökig érő tócsákban! Ez Budapest, ma?

Egy biztos, ha Budqapest behajtási díjat tervez, akkor mindenféle adót csak akkor vagyok hajlandó befizetni, ha az APEH garantálja, hogy ebből egy fillért nem kap Budapest. Valamint,... javasolni fogom az agglomerációs települések önkormányzatának, hogy a teljes budapest környéki körzetbe vezessék be a budapesti kihajtási díjat, és a számlát fizettessék ki Demszkyvel, Ikvaival, és akár Tarlóssal!

Aki pofont ad, az kap is elvtársak! Ha a fenti javaslat nem jön össze, gondoskodunk arról, hogy minden nap legyen néhány keresztbe fordult 'meghibásodott' kamion az utakon egészen addig, amíg ezeket az elmebetegeket nem zárják be!

Szólj hozzá!

Címkék: budapest demszky tarlós parkolás díj behajtási